Special Effects

Als special effects bedrijf zoekt HECA Entertainment al jaren naar innovatieve effecten om uw evenement nog spectaculairder te maken en een handeling net iets spannender te maken dan normaal. Onder Special FX valt een breed assortiment aan items, van bellenblaasmachines van laaghangende rookmachines van verticale rookmachines tot Lasers. Om voor uw show of evenement om uw thema extra kracht bij te zetten. Heeft u zelf een idee, wij denken graag mee over uw gewenste effect op uw evenement!

Confetti

HECA Entertainment heeft in de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment,  Confetti machine, confetti cannon & Streamers machines. Met de verhuur van een Confetti machine, Confetti Supershooters is de spreiding van een flinke wolk confetti goed te realiseren. Wilt u met 1 klap een explosief effect, dan worden de Single shot / Stage Shot ingezet  om uw spectaculaire showmoment te ondersteunen. 

HECA Entertainment met haar jarenlange ervaring en specialistische kennis, beoordeeld iedere situatie nauwkeurig en kan zodoende een uitgebreid advies en risico inventarisatie geven.

Bellenblaas

Misschien wel het meest bekende effect is de bellenblaas. HECA Entertainment beschikt over een ruim assortiment aan bellenblaasmachines, waarmee u uw evenement of bruiloft kunt opvrolijken met heel veel bellen. (binnen en buiten gebruik)

Rookeffecten

HECA Entertainment introduceerde dit spectaculaire rookeffect voor uw evenement en is niet meer weg te denken uit het assortiment van special effects. De verticale rookmachine heeft een prachtige dichtheid en heeft een explosief spectaculair karakter waarna de rook direct weer in het niets verdwijnt.

Voor verschillende effecten en toepassingen zijn verschillende rookmachines te leveren. HECA Entertainment levert deze systemen bij verhuur uitsluitend inclusief installatie en bediening in verband met de hoge veiligheidsfactor welke wij u en uw bezoekers willen garanderen. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

 

Lasershows

Hebt u een beperkt budget, maar wilt u toch een krachtige introductie of opening, dan kunt u gebruikmaken van een van onze Lasershows. Hierbij moet u denken dat wij een geavanceerde beamshow voor u presenteren.

Effecten/Beamshow
Een beamshow bestaat uit lasereffecten (stralen, golven, tunnels etc.) synchroon op muziek. De combinatie van laserstralen en muziek heeft al snel een enorme impact. Bij een dance-event of optreden van een band of artiest kan een beamshow dan ook zorgen voor een weergaloze ervaring voor het aanwezige publiek.

Voor de laser toepassingen werken wij met verschillende Lasers. HECA Entertainment levert deze systemen bij verhuur uitsluitend inclusief installatie en bediening in verband met de hoge veiligheidsfactor welke wij u en uw bezoekers willen garanderen. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.